Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا، آرش سجادی حسینی درباره مستند جدیدش با عنوان «دوربرگردان» در سخنانی گفت: واقعیت این است که بعد از کودتای نافرجام سال گذشته در ترکیه، نگران وضعیت جانی و معیشتی تعدادی از همکاران خودم در این کشور شدیم و تصمیم گرفتیم به آنها سر بزنیم که در نهایت این دیدار و سفر به ساخت مستند «دوربرگردان» منتهی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ماجرای سفر تعدادی از همکاران ما به ترکیه به این صورت بود که آنها بعد از مشاهده آگهی همکاری در یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای دست به مهاجرتی خواسته یا ناخواسته زده و به کشور ترکیه رفته‌‍‌اند و بعد از این سفر متوجه شدند دیگر راه برگشتی ندارند.

این فیلمساز دامه داد: افرادی که به ترکیه مهاجرت کرده بودند فیلمبردار، صدابردار، گریمور و بازیگر بودند و متاسفانه مسئله بسیار مهم شرایط نامناسب آنها در این کشور به لحاظ سیاسی، اقتصادی و امنیتی است.

سجادی حسینی خاطرنشان کرد: متأسفانه هنرمندان مهاجرت کرده به کشور ترکیه درگیر ماجرایی شدند که اصلا فکرش را هم نمی‌کردند، می توان گفت که آنها به نوعی فریب خوردند و ترس از بازگشت به کشور، موجب شده تا به نوعی مورد سوء استفاده فرهنگی قرار گرفته و به برده فرهنگی تبدیل شوند.

وی اضافه کرد: این وضعیت به علت شرایطی است که مدیران فرهنگی ایجاد کردند و نتوانستند وضعیت خوبی را برای فعالیت‌های هنری هنرمندان فراهم کنند و پیگیری وضعیت آنها و ساخت این مستند حتی قبل از اینکه رهبری بحث آتش به اختیار را مطرح کنند، در دستور کار ما قرار گرفته بود.

این کارگردان یادآور شد: پیگیری‌های انجام شده توسط مدیران فرهنگی کشور و اطلاع رسانی‌های صورت گرفته از سوی رسانه‌ها درمورد هنرمندان مهاجرت کرده به کشور ترکیه اگر در شرایط عادی اتفاق افتاده بود، موجب جلب توجه هیچ کس نمی شد.

سجادی حسینی تصریح کرد: نکته مهم این است که شبکه ماهواره‌ای GemTv هجمه‌ای را علیه این هنرمندان به راه انداخته بود که آنها بازیگر نیستند و یا اینکه رسمی نبودند که اینجا کار می‌کنند و صحبت‌هایی از این دست که نشان از یک جنگ روانی و برنامه سازماندهی شده علیه آنها داشت.

وی تاکید کرد: هنرمندان و افراد عادی که رویای پیوستن به این شبکه ماهواره‌ای را در سر داشتند با واقعیت ماجرا آشنا شدند و رویای نافرجام آنها به نوعی مخدوش شده است.

این فیلمساز در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: در مستند «دوربرگردان» تمامی این مسائل و حواشی را از زبان خود هنرمندان جمع‌آوری کردیم.

سجادی حسینی توضیح داد: از تابستان سال گذشته که بحث کودتای ترکیه اتفاق افتاد ساخت این پروژه کلید خورد و روند ساخت آن تا یک ماه قبل ادامه داشت؛ تمامی مراحل تولید مستند «دوربرگردان» به پایان رسیده و آماده نمایش است.

وی با اشاره به مشکلات فراوان ساخت این مستند خاطرنشان کرد: اگر بخواهم مسائل و مشکلاتی را که سر راه ساخت مستند «دوربرگردان» برای ما وجود داشت، بیان کنم باید به این موضوع اشاره کنم که اصولا تولید مستندی با چنین موضوعی از ابتدا تا انتهای آن سراسر، مسئله و مشکل بود و این اثر به سادگی ساخته نشده است.

این کارگردان تصریح کرد: در مورد مسائل و مشکلات پیش روی ما در مسیر ساخت این مستند همین قدر می‌توانم بگویم که تا به حال چنین کاری با این نگاه، سوژه، خطرات و شرایط ساخته نشده است.

سجادی حسینی با اشاره به روشنگر بودن مستند «دوربرگردان» بیان کرد: این مستند، یک کار پژوهشی است که تمامی مسائل و حاشیه‌های اخیر درباره شبکه ماهواره‌ای GemTv را مورد کنکاش و کاوش قرار داده است و قرار است تا آخر فصل تابستان رونمایی و اکران شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۱۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان

محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: طوفان و تندباد اخیر بیش از ۸۹۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌ها و شبکه برق استان خسارت زد که بیشترین خسارت‌ها با ۵۵۰ میلیارد ریال مربوط به زیرساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم است.

وی افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین و توزیع بهینه برق خصوصا در جزیره قشم بهره‎ می‌گیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در جزیره قشم را حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیر‌های فشار متوسط و فشار ضعیف را ۳۵۳ عدد اعلام کرد.

کریمی گفت: ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و طوفان خسارت دید که نیرو‌های عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: شهرستان بندرلنگه و سپس مناطق برق ناحیه یک بندر عباس و بندرخمیر هم در رتبه‌های بعدی میزان خسارت شامل سقوط و خسارت پایه و ترانس قرار دارند که بیشتر آن ترمیم و جایگزین شده است.

کریمی گفت: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل به‌ویژه در قشم و بندرلنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

وی افزود: نیرو‌های عملیاتی با مشارکت کم‌نظیر مردم در بندرلنگه در شرایطی سخت و زمینی باتلاقی ۳۰ اصله پایه چوبی نصب کردند و بعد از تلاش ۴۸ ساعته شبکه روستای حسینیه این شهرستان برقدار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • «مدرسه در دست بچه‌ها» اثری خودانگیخته است
  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • بازیگر مشهور ترکیه مدرسه کودکی‌اش را با خاک یکسان کرد ؛ همیشه من را می‌زدند (+عکس)